Hèrnia Discal

La ozonoteràpia està basada en els efectes benèfics del gas en l'organisme que són molt variats. L'Ozó actua com a antioxidant; inmunomodulador (estimula als glòbuls blancs, la qual cosa augmenta les defenses de l'organisme davant agressions externes com les infeccions, i la detecció de cèl·lules mutágenes que poden produir càncer o malalties autoinmunes); a més a nivell dels glòbuls vermells s'incrementa l'alliberament d'oxigen generant un major transport d'oxigen a les cèl·lules, millorant la funció cel·lular i la circulació en general; i també és un poderós germicida: Elimina fongs, bacteri i virus.

Aquest aplicat a les hèrnies discals lumbars, cervicals i dorsals per ser un fort agent oxidant, injectat en els músculs paravertebrales, estimula la producció d'enzims antioxidants, neutralitza els productes tòxics que ha alliberat la ruptura del nucli pulpos i que produeixen una inflamació del nervi. La seva injecció en el disc accelera la degradació dels poliglucósidos en el nucli pulpos degenerat, la qual cosa porta a la reabsorció i deshidratació del mateix, amb la conseqüent reducció del volum del material herniat, que ha estat el responsable de la compressió del nervi.

La ozonoteràpia és una dels estels de la medicina actual és un dels tractaments més efectius per eliminar el dolor. Les artrosis i els dolors localitzats presenten grans millorances gràcies a l'aplicació d'ozó, un gas que a més té moltes altres propietats.